• Välj miljömärkt av kärlek för ett riktigt gott kaffe 

  På det populära fiket mitt i stan, i närbutiken och i rastrummet utanför kontoret.Tillsammans kämpar vi för en hållbar värld. För varje kopp av det finaste kaffet vet vi att en människa med kärlek för ett riktigt gott kaffe har valt ut de bästa bären från de finaste träden. 

  Tack för att Du väljer miljömärkt!

  Maria tackar dig för att du väljer miljömärkt. Tack vare dig har hon fått en ordentlig utbildning som ger henne större möjligheter, större inflytande i processen och kunskapen att bidra till jämnare kvalité på skörden. Hennes imponerande kunskapsbank gör att hon vet exakt hur och var hon ska plocka för att ge dig ett riktigt gott kaffe. Ansvaret från skörd till kopp börjar med henne. När du väljer miljömärkt kan hon fortsätta plocka de bästa bären så att du alltid blir serverad det bästa kaffet.

  Maria är avgörande för att du ska kunna njuta av en kopp av Brasiliens godaste kaffe. När du väljer miljömärkt väljer du att göra hennes vardag lite bättre. I sin tur innebär det att du får ett smakrikt och välnyanserat kaffe. Håll koll på märkningarna så håller Maria koll på att du alltid blir serverad Gevalias bästa kvalitétskaffe.  

  När du väljer KRAV-märkt kaffe väljer du att bry dig. Du väljer att tro på framtiden. Du väljer utveckling, och du väljer att ta ansvar från skörd till kopp. Du väljer att tro på kärlek för ett riktigt gott kaffe.  

  När du väljer UTZ-certifierat kaffe väljer du kaffe på riktigt. Du väljer att bidra till Marias ökade kunskaper och förbättrade resurser. Du väljer att ge nästa generations kaffeexperter utbildning för att du ska kunna njuta av samma goda smak genom hela livet. Du väljer en kärlek som lever vidare.  

  EU-eco sätter en högre lägstanivå på de internationella miljökraven för en trygg och rättvis process. En plattform för världen och en språngbräda där kaffeprocessen kan förädlas ytterligare för en ännu mer välnyanserad framtid.  

  När du väljer ett kaffe märkt Rainforest Alliance / Fairtrade väljer du att stödja kaffefält som främjar biologisk mångfald. Du väljer ett kaffe som tillverkas med kärlek för naturens och miljöns utveckling. Du väljer ett kaffe som står för liv.