• Om Ocay

  Sveriges ledande leverantör av produkter och tjänster för presterande arbetsplatser

  Ocay är ett positivt, nytänkande och innovativt företag.
  Med 36 butiker från Luleå i norr till Trelleborg i söder, kundsupport, e-handel och branschens största säljkår, försöker vi alltid erbjuda hållbara lösningar för såväl totalekonomi för ditt företag och arbetsplats, som miljö och långsiktiga affärsrelationer.
  Ocay är ett resultat av ett samgående under 2013 mellan anrika Gullbergs och Kontorsvaruhuset. Huvudägare är Litorina Kapital. I och med detta blir Ocay Sveriges ledande leverantör av ett sortiment med allt ifrån klassiska kontorsvaror till artiklar inom teknik, hygien & städ, fika & servering, emballage, yrkeskläder, dokumenthanteringslösningar samt present & profil. Produkter till företag som vill ha fungerande, trevliga - och därmed presterande arbetsplatser.
  Nya kundbeteenden, branschglidning och teknisk utveckling gör att den klassiska kontorsvaruhandeln är på väg att helt förändras och ytterligare konsolideras. Ocay har en väldigt tydlig målsättning att som lokal svensk aktör leda den förändringen och vår ambition är inom ett antal år omsätta mer än 2 miljarder kronor. 
  Lokal närvaro, personliga relationer och tillgänglighet i multipla kanaler är några av ledorden för framtiden.

  Se vår film från vårt nya Centrallager i Norrköping.
  Klicka på länken: https://www.youtube.com/watch?v=JXpyyPfTg1g

  Jag vill veta mer om Ocay